Oprema

Sistemski integrator

Korporacija Siemens, kot globalni ponudnik izdelkov in rešitev s področja elektronike in elektro inženiringa, deluje v sektorjih industrije, energije in zdravstva ter infrastrukturnih rešitev, prvenstveno za mesta in metropolitanska območja. Že več kot 165 let je Siemens sinonim za odličnost, inovativnost, kakovost, zanesljivost in mednarodnost.

Povezave:

TELEM d.o.o. kot Siemensov partner in sistemski integrator.

Siemens Solution Partner od leta 2006!

Zastopstva

Rittmayer AG je svetovno znano podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in montažo merilne in krmilne opreme za aplikacije na področju hidroenergetskih objektov, okoljske tehnologije in oskrbe z vodo in energijo. Njihove dolgoletne izkušnje na teh področjih so garancija za kvaliteto in kontinuiteto. Sedež podjetja, ustanovljenega leta 1904, je v Švici v mestu Baar, kanton Zug. Danes je Rittmeyer AG del BRUGG skupine in ima hčerinske družbe v Nemčiji, Avstriji, Italiji, Franciji in na Hrvaškem, predstavništva v ZDA in Singapurju ter uradne distributerje v dvajsetih državah po svetu, med katerimi je tudi TELEM d.o.o., kot ekskluzivni distributer za Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Makedonijo in Črno goro.

Povezave – splošno:

Povezave – produkti:

Podjetje ABITRON se pojavlja na področju varnega radijskega upravljanja že vrsto let. V razvoju in proizvodnji ima že več kot 30 let izkušenj. Pri samem razvoju novih, ter nadgradnji obstoječih sistemov se ravna po potrebah in zahtevah na trgu. Za vse svoje proizvode ima certifikate, ter vso dokumentacijo za potrebe posameznega območja. Abitron ponuja rešitve za vsa področja na katerih se lahko uporablja radijsko upravljanje, saj so se naši strokovnjaki pripravljeni spoprijeti z rešitvami za posameznega uporabnika. Tudi za področja, kjer velja visoka nevarnost eksplozije: rudniki, rafinerije, kemična industrija … ponuja podjetje Abitron izvedbe EX/ATEX.

PREDSTAVITEV PRODUKTOV

V svoji paleti izdelkov ima tako sisteme oddajnikov na tipke, preklopna stikala, več vrst komandnih palic, tipke za zasilni izklop, tipke in stikala na ključ, stikalo za potenciometer, izbirna stikala, različne grafične prikazovalnike, kot tudi več vrst sprejemnikov.

Oddajniki: TGA/TBGNOVA M/L/XLGLGREURO.

Sprejemniki: RX CP/14+/26+, RX ES BUS, RX BMS1/BMS2, RX Modular, RX TGA/TGB-22.

Pri iskanju najboljše rešitve za vaš proizvodni proces vam podjetje TELEM d.o.o. ponuja vso tehnično podporo, kot tudi servisne storitve, za sisteme radijskega upravljanja.

Distribucija

Od jekla, v 19. stoletju, do distribucije električne energije in avtomatizacije v 20. in upravljanja z energijo v 21., je Schneider Electric vedno temeljil na mednarodnem, inovativnem in odgovornem načinu delovanja za preoblikovanje industrije v kateri se je razvijal. Med proizvodnjo energije in njeno rabo, zagotavlja Schneider Electric tehnološke in celostne rešitve za optimizacijo porabe energije na trgih, kot so energija in infrastruktura, industrija, podatkovni centri, stavbe in stanovanja. Z edinstvenim portfeljem distribucije električne energije, industrijske avtomatizacije, neprekinjenega napajanja, hlajenja stavb, upravljanja in varnosti, je Schneider Electric edini globalni specialist za upravljanje energije in vodilen v svetu na področju energetske učinkovitosti.

Schneider Electric izdelki in storitve: