RITTMEYER MERILNA OPREMA – Novosti in izboljšave

RITTMEYER MERILNA OPREMA – Novosti in izboljšave

Rittmayer AG je svetovno znano podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in montažo merilne in krmilne opreme za aplikacije na področju hidroenergetskih objektov, okoljske tehnologije in oskrbe z vodo in energijo.  TELEM d.o.o. je ekskluzivni distributer za Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Makedonijo in Črno goro.

Parametrizacijo senzorjev za meritev nivoja lahko uporabnik zdaj izvede s preoblikovanim strojnim in programskim orodjem. Nova varianta MPPKIT.MB pribora za parametrizacijo je izdelana, da zadovolji večino aplikacij s sodobnimi rešitvami. S koncem leta 2018 je na voljo tudi nova verzija programske opreme MPPSW (1.53), ki je podprta na operacijskih sistemih Windows 7-10 in je na voljo na spletnih straneh Rittmeyer AG. Nova verzija je kompatibilna tudi s prejšnjo verzijo pribora za parametrizacijo MPPKIT.

Za uporabnike, ki imajo vgrajene ultrazvočne merilne senzorje za meritev pretoka v steno cevovoda, Rittmeyer ponuja orodje za ekstrakcijo senzorjev pod pritiskom, kar pomeni, da za njihovo zamenjavo ni več potrebna praznitev cevovoda. V kolikor uporabnik želi kupiti omenjeno orodje, potem mora pridobiti ustrezen certifikat, da bi se zagotovila njegova pravilna uporaba. Za vse informacije o pridobivanju certifikatov se lahko obrnete na nas. 

Ekipa Telem d.o.o.

Deli objavo


Na naši spletni strani uporabljamo piškotke

Prosimo, potrdite, če sprejemate naše piškotke za sledenje. Sledenje lahko tudi zavrnete, tako da lahko nadaljujete z obiskom našega spletnega mesta, brez kakršnih koli podatkov, poslanih tretjim storitvam.